IMGP4459Islandshesten.dk er en blog om hesteliv på godt og ondt, om adfærd og trivsel, tilridning, træning, udstyr, foder, opstaldning mm.

Den er redigeret af undertegnede og tager udgangspunkt i de oplevelser min datter Anne Kathrine og jeg har haft med vores heste, de erfaringer, vi har gjort os, og de fejl, vi har begået undervejs – suppleret med masser af viden, ideer og input fra spændende mennesker, der ved mere end vi gør.

Målet er at lave en blog, som er værd at følge for alle. Vi blander derfor det hyggelige og sjove med lidt tungere emner, som vi forsøger at belyse fra alle sider – og har du lyst til at kommentere og bidrage med din viden og erfaringer, så hører vi rigtig gerne fra dig.

Venlig hilsen
Inge la Cour, tekstforfatter og journalist (DJ)

Kontakt:
Skriv gerne direkte ved det indlæg, du vil kommentere, eller skriv til hej@islandshesten.dk.

Vær opmærksom på, at alle indlæg vil blive læst og godkendt inden offentliggørelse. Vi godkender ikke kritik af eller anklager rettet mod navngivne enkeltpersoner eller virksomheder, og vi opfordrer alle til at skrive i en god og konstruktiv tone.

BEMÆRK:
Islandshesten.dk er drevet som et journalistisk medie inden for Medieansvarslovens ramme. Alle artikler er omfattet af Ophavsretsloven, men må citeres med tydelig kildeangivelse og link til artiklen på islandshesten.dk. Artikler, billeder, videoer mv. må ikke udnyttes kommercielt uden skriftlig tilladelse fra Inge la Cour.