Islandshesten.dk er godt på vej

Hesteliv på godt og ondtIslandshesten.dk er under oprettelse, og vi roder lidt her i begyndelsen. Men vi har et mål:

At dele de oplevelser, vi har haft med vores heste, de erfaringer, vi har gjort os, og de fejl, vi har begået undervejs – suppleret med masser af viden, ideer og input fra spændende mennesker, der ved mere end vi gør.

Målet er at lave en blog, som er værd at følge for alle. Vi blander derfor det hyggelige og sjove med lidt tungere emner, som vi forsøger at belyse fra alle sider – og har du lyst til at kommentere og bidrage med din viden og erfaringer, så hører vi rigtig gerne fra dig.

Og hvem er vi så?
Mor og datter med en fælles interesse, som vi har delt i mere end 20 år. Fælles heste: Frami, Högni og Snorri – dvs. Snorri har vi ikke mere, men han er og vil altid være en del af vores liv med heste. Faktisk er det ham, der er direkte årsag til, at denne blog overhovedet kom i gang. Han blev kastrere som 6-årig og fik sædstrengsfibrose, og selv om det ikke var årsagen til hans død, så er vi overbeviste om, at det var medvirkende.

Sædstrengsfibrose er det første større emne, vi tager op. Sædstrengsfibrose er en lidelse, som dyrlægerne er meget uenige om, og dengang vi stod med problemet, var der ingen information at finde hverken i bøger eller på nettet. Det vil vi lave om på – i håb om at hjælpe andre heste og hesteejere med samme problem.

Heldigvis har vi stadig de to andre heste, som har givet os masser af glæder og gode oplevelser. Det samme har de mennesker gjort, som vi har mødt igennem vores liv med heste, og ingen af dem ville vi have undværet.

Vi håber, Islandshesten.dk bliver til gavn og inspiration – det er i hvert fald det, der er målet :o)

God læselyst!

Inge la Courhesteejer
- og journalist og tekstforfatter i den tid, der er til overs

Anne Kathrine la Cour, hestejer
- og den, der har redet vores heste til, uddannet sig, søgt viden om og sat sig ind i emner som adfærd og trivsel, tilridning, træning, udstyr, foder, opstaldning mm.

Din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *